NORMATIVA DE RESERVES

RESERVES

Al sol·licitar una reserva, aquesta estarà boquejada durant un període de 48h i els dies triats seran mostrats en color gris en el calendari de disponibilitat. Si a la finalització de les 48h no ha estat confirmada mitjançant el seu pagament, aquesta serà automàticament desbloquejada i els dies tornaran a estar disponibles.
Podeu fer el pagament de la reserva en la seva totalitat o fer una paga i senyal del 50% per confirmar-la. Els informem que si decidiu fer una paga i senyal, el 50% restant s’ha de pagar com a màxim, el dia abans de la vostre estada.
En el cas de fer el pagament de la reserva mitjançant transferència bancària, és imprescindible enviar el justificant amb el segell del banc, per mail a reserves@apartamentslomarnau.cat o per Whatsapp al +34 669 678 268.
Al realitzar la reserva , es demanaran les dades d’una targeta de crèdit com a garantia de la reserva i possibles danys ocasionats durant la vostre estada.
Les reserves d’un mínim de 7 nits, tenen com a obsequi un menú degustació per a dues persones al restaurant Les Magnòlies (1 estrella Michelin).

POLÍTICA D’ANUL·LACIÓ

Si anul·leu la reserva hi haurà les següents penalitzacions:

  • El 5% de l’import pagat, quan l’anul·lació es faci amb més de 30 dies d’antel·lació
  • El 50% de l’import pagat, quan l’anul·lació es faci entre 7 i 30 dies
  • El 100% de l’import pagat quan l’anul·lació es faci amb menys de 7 dies

CANVI DE DADES

No hi haurà penalització sempre que s’avisi amb una antel·lació de 15 dies i hi hagi disponibilitat. En cas contrari, s’aplicarà el conveni de la política d’anul·lació. En el cas que la nova reserva sigui en unes dates en que la tarifa sigui més elevada, s’haurà de pagar la diferencia corresponent.

DESPESES ADDICIONALS

Els clients han de registrar la seva targeta de crèdit per garantir el pagament de possibles despeses addicionals. Com desperfectes, furts…

CHECK-IN CHECK-OUT

L’apartament estarà a la seva disposició a partir de les 16h.
L’hora de sortida serà fins a les 12h.

ANIMALS DE COMPANYIA

No s’accepta cap tipus d’animal de companyia.

SUBMINISTRES I EQUIPAMENT

La roba de llit i tovalloles corresponents al número de persones que s’allotjaran estan inclosos a l’inventari inicial, per aquesta raó els demanem que informin del número d’ocupants al realitzar la reserva. La cuina està equipada amb els utensilis que vostè pugui necessitar per a cuinar. El subministrament d’aigua i llum està inclòs en el preu.

RESPONSABILITATS

Apartaments Lomarnau no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin produir al client, durant, com a conseqüència de la seva estada a l’apartament, inclosos robatoris o incendis. Tampoc es fa responsable de les averies produïdes, per circumstàncies alienes com talls de llum, etc.. o per mal ús del client en els electrodomèstics.
En qualsevol dels casos, Habitatges Lomarnau C.B., es compromet a intentar solventar aquestes averies l’abans possible.

COMPORTAMENT

El client serà responsable del seu propi comportament i el d’aquells que l’acompanyin. Si el seu comportament no estés d’acord amb uns estàndards mínims de convivència que s’estableixin en el contracte, Habitatges Lomarnau C.B. podrà exigir l’abandonament de l’apartament sense dret a devolució total o parcial dels dies restants, ni a cap indemnització.

INFORMACIÓ COMPLEMENTARIA

IVA inclòs / Taxa turística no inclosa
El preu és per apartament, independentment del número de persones, amb un màxim de 7 hostes.
No s’accepten talons.