Menú degustació Primavera-Estiu 2017

SNACKS

  • Verdures ‘encurtides’
  • Remolatxa i gerds balsàmics
  • Arrel d’api fermentada, moixama i oxalis
  • Carxofa en tempura, el seu rostit i Burrata
  • Crema d’ou i pèsols, pernil i alls confitats
  • Royal de garoines i fonoll
  • Enfilall de morralets amb picada catalana
  • Navalla a la brasa amb fricandó de bolets de primavera

APERITIU

  • Verat marinat i rostit, col-i-flor i salicòrnia

PLATS

  • Ostres escabetxades i flamejades, mongetes del ganxet d’Arbúcies i oli del Montseny
  • Ou ferrat amb múrgules a la crema de foie, patata i espàrrecs salvatges
  • Bacallà a la flama de farigola, botifarró de llenties i sopa d’all
  • Llonçat de porc Duroc, xalotes rostides, llardons i suc de ‘civet’
  • Crema de llimona, mel gelada i fonoll
  • Gelat de mantega torrada, peres, avellanes i malta

Servei de pa i beure inclòs

Menú Infantil 2016

  • Canelons
  • Medalló de filet
  • Postre
  • Aigua